speed dejting göteborg nätdejting första kontakt wien

header-blogg-1
jag stranden

en bra presentation på dejtingsida

dejtingsidor unga jobb Publicerat 8 juni, 2018

dejtingsajt gifta män Jo, men det har allt hänt en hel del denna våren också.

dejtingsidor facebook

nätdejting viktoria loppet Nu har snart den här vårterminen gått (om man nu kan säga vårtermin när man jobbar och inte går i skolan?) och igår kväll försökte jag tänka ut vad jag faktiskt gjort under våren, både vad jag presterat och vad jag upplevt. Och för att faktiskt se vad jag gjort under våren så tänkte jag nu försöka sammanfatta de här.

nätdejting säkerhet Jag började året med en resa till  Teneriffa. Resan var både lite jobbig och på många vis fantastisk. Det var inte helt lätt att resa själv och i början av veckan kände jag mig lite ensam trots att jag umgicks med en kompis delar av dagarna, men efter några dagar så släppte det och jag lärde känna flera nya personer så då kunde jag umgås med folk hela dagarna.
Någon vecka efter att jag kommit hem från Teneriffa så var jag med och uppträdde på Balettakademin och det var verkligen en resa. Det var inte alls helt lätt och jag hade ganska mycket prestationsångest, men tillslut så blev det ändå väldigt bra.
Någon gång i början av året blev jag också tillfrågad om jag ville börja jobba professionellt med Teater Kattma och självklart ville jag det. Så från och med i mars de här året så har jag haft två jobb. Under mitt nya jobb så har jag lärt mig väldigt mycket nytt om att starta upp nya projekt och om att jobba inom kultur i Sverige, från början var det inte helt enkelt eftersom jag inte gjort något liknande tidigare, men under våren så har bitarna börjat falla på plats och jag har växt i rollen som projektansvarig för Funkodrama.
I mars någon gång så var jag även i Ljungby med de tre tjejerna som jag uppträdde på Balettakademin med eftersom vi skulle framföra verket där och då hade vi ju redan gjort de en gång så inför den föreställningen var jag inte alls lika nervös och kunde därför njuta mycket mer under föreställningen.
Den här våren har också en dröm gått i uppfyllelse om att börja leda träningspass eftersom jag har startat upp en Jympagrupp på jobbet. Jag tycker verkligen det är hur kul som helst och jag hoppas på att jag kommer kunna leda mer träning i framtiden.
Förutom att jag startat en Jympagrupp så har jag också startat en smyckeskurs och det är något som jag tänkt de senaste tio åren att jag någon gång skulle vilja göra.
Under våren har jag också varit med och dragit ihop två workshops i streetdance som blev väldigt uppskattade och lyckade.
Sedan har jag också den här terminen börjat dansa på dansskolan Twisted Feet och jag uppträdde med dem på Storan för någon månad sedan och jag har även tagit några dansklasser på Dansforum och nyss uppträdde jag med SpinnUnga på Frölunda Kulturhus med en föreställning som vi jobbat med hela våren.

date chat website Någon gång i början av året deltog jag också i en kampanj som hette och heter Be Boundless och den kampanjen har nu bidragit till att jag i Augusti ska åka till LA i USA och delta på ett dansläger! Men mer om de skriver jag i ett annat inlägg.

wordfeud dejting frågor Så, jo jag har allt varit med om en helt del även denna terminen!

nätdejting i sverige zaremba 29920632_10155531634772406_2109025182_n

gratis dejting app twisted feet

sajt za dejting frågor 29019418_10155489626967406_501422744_n

dejtingsajter norrland  

dejtingsidor thailand augustine P.S fortsättning följer ang. Nordic Wellness också!

dejta unga killar  

Svara

dejtingsida för äldre namn nätdejting vett och etikett bröllop E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta dejta kompisens ex igen *

gratis dejting på mobilen netcom

dejting för stora tjejer

dejt göra


dejting i umeå energi dejting tv program svt *

dejta män med barn quilt telefon dejt outfit thai tsunami date dejta 18 åring ha

date v6 gadget

att dejta online

Taggar